Skip to content

Werkkledij

Vooraan: discreet en comfortabel

T-shirts kunnen op meerdere plekken geborduurd worden en hierin zijn wij flexibel. Veel voorkomende plekken om het t-shirt te borduren, zijn de linker- of rechterborst. De afmeting van het logo ligt op de borst tot maximaal 8 tot 10 cm. 

Mouw: anders dan anders

Een logo op mouw komt niet zo vaak voor, maar zal net daarom opvallen. Door de beperkte ruimte kan je hier kiezen voor een subtiele verwijzing naar je merk of organisatie.

Rug: zichtbaar met meer informatie

Een andere plek voor t-shirts borduren is de rug. De borduring is hier vaak een stuk groter, waardoor het nog meer opvalt. U kan rekenen op een maximumafmeting van een A4. Dankzij deze grote oppervlakte voegt men vaak extra’s toe zoals een url of telnr. 

Elke job kenmerkt zich door andere uitdagingen. Brandwerend, waterafstotend, winddicht, … NeedleWorks heeft expertise in huis om u het juiste advies te geven. 

Broek: uniformiteit

Naast de klassieke mogelijkheden van borduren op kledingstukken voor het bovenlichaam, zie je steeds vaker werkbroeken met een logo op de achterzak of op het onderbeen. Ideaal voor bedrijven die op zoek gaan naar uniformiteit. 

NeedleWorks heeft jarenlange ervaring in borduren van werkkledij en kent de eigenschappen van de verschillende stoffen eigen aan elk type job. 

Hoe gaan we te werk?

Stap 1
Keuze van materiaal en de gepaste kleuren
Stap 1
Stap 2
Aanleveren van logo of tekst – zodat het logo kan omgezet worden naar een borduurbestand
Stap 2
Stap 3
Ontwerp ter goedkeuring
Stap 3
Stap 4
Borduren
Stap 4
Stap 5
Ophalen in de winkel of kiezen voor verzending
Stap 5

Kies voor een professionele uitstraling met gepersonaliseerde werkkledij! ​