Skip to content

Onze aanpak

Nieuwste technieken

De mogelijkheden om via borduurwerk textiel te personaliseren zijn bijzonder uitgebreid. NeedleWorks blijft steeds investeren in de nieuwste technieken, waardoor we een erg breed gamma aan producten kunnen bewerken. 


De voorbereiding is het halve werk, hoor je vaak. Dat geldt zeker voor borduurwerk. Daarom brengen we vooraf alles goed in kaart. Tijdens het borduren zelf gaan we met grootste omzichtigheid tewerk. Wol of fleece worden afgedekt met een wateroplosbare folie om te voorkomen dat de steken schade berokkenen. Elastische materialen worden op de rugzijde ‘afgeplakt’, zodat verschillende vlakken of kleuren mooi op elkaar aansluiten. 


Uiteraard voeren we alle werken uit in ons eigen atelier. Alleen zo kunnen we te allen tijde waken over de kwaliteit. Kwaliteit die we overigens aanbieden aan sterk competitieve prijzen.
Foto op lees meer pagina: logo

Geen minimumafname

Één stuk of honderd exemplaren, elk stuk textiel gaat door onze handen met dezelfde zorg.
Wie je ook bent – een particulier, een bedrijf, een vereniging of een tussenpartij – bij ons kan je altijd rekenen op topkwaliteit. Textiel personaliseren met een logo of tekst binnen een strakke levertijd, dàt is onze sterkte. Ongeacht de hoeveelheid. We hebben alles in huis om zowel kleine als grote oplagen snel tot een goed einde te brengen. Belangrijk daarbij is dat wij geen minimumafname opleggen. Of het nu gaat om één stuk of om honderd exemplaren, we doen het allemaal met dezelfde zorg en beroepsernst.

Wil je echt elk kledingstuk laten personaliseren met een andere naam? Ook dat kan. Zonder meerkost! Die rekenen we ook niet aan als je kiest voor een borduursel in meerdere kleuren.

Expertise in huis

NeedleWorks heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het borduren van werk – en vrijetijdskledij. Ons team weet perfect welke stof nodig is om een subliem borduurresultaat af te leveren want borduren is niet zomaar een logo of naam op een stuk textiel plaatsen. Gepersonaliseerde textiel biedt uw bedrijf of vereniging extra visibiliteit. Borduren is niet alleen een interessant reclamemiddel, het biedt je de mogelijkheid om een uniek cadeau te schenken!

We bieden u graag persoonlijk advies over stoffen, kleuren en het personaliseren van uw textiel.

Kleine afnames

Geen meerprijs voor kleine afnames

Snelle levering

Alles gebeurt in ons eigen atelier, zodat we de volledige controle op het eindresultaat behouden én een snelle service kunnen verzekeren. Net omdat we alles in ons eigen borduuratelier uitvoeren, kunnen we concurrentiële prijzen hanteren.

Meerdere kleuren

Geen meerprijs voor gebruik van meerdere kleuren (tot 15). 

Inspiratie nodig? Wij helpen u graag verder!